Fordeler med nettbrett


Nettbrett er plassgunstige mobilenheter uten tastatur som har en stor skjerm med touch-teknologi og som gir deg den perfekte balansen mellom smarttelefoner og bærbare datamaskiner. Bruksområder for nettbrett er tallrike – de egner seg like godt til arbeid som underholdning.

Moderne nettbrett lar deg gjøre nesten alt du vanligvis gjør med en PC, men sammenlignet med PC-er har de også en god del fordeler. Nettbrett gir deg en taktil tilnærming til enheten når du berører skjermen med fingrene eller touch-pen. De byr på utrolig intuitivt design, slik at selv barn i 2-års alderen kan starte på nettbrett, åpne Youtube og finne tegneserien de vil se på.

Nettbrett versus mobiltelefon

Selv om mobiltelefoner har mange fellestrekk med nettbrett, er det mange fordeler med å velge akkurat det sistnevnte. Den mest åpenbare fordelen er større skjerm på ca. 10-12 tommer som er veldig behagelig å se film på, spille, redigere bilder eller jobbe. For det andre er batteritiden på de fleste nettbrett ganske god, og kan sammenliknes med bærbare PC-er i den dyrere prisklassen. Til slutt slår nettbrett mobiltelefoner på pris. Ja, det er helt riktig. Den betydelige fordelen med nettbrett er at de er rimeligere enn smarttelefoner fra store merker som har stort sett samme funksjoner, men koster deg skjorta.

Tilbehør til nettbrett

Enkelte produsenter lanserer sine nettbrett-modeller med originaltilbehør tilpasset en spesifikk modell. Det finnes en stor mengde hjelpemidler og tilbehør til nettbrett på for eksempel iPhonehuset som gjør det mye enklere å få det meste av din enhet. Utvalg av tilbehør inkluderer styluspenner, skjermbeskyttelse, pussekluter, ladestasjoner, ekstra utganger, strømadaptere, minnekort, vesker og deksler. Blant favorittilbehørene til nettbrett er nettbrettholdere og stativer. En nettbrettholder kan festes f.eks. i bilen og den holder brettet på plass under bilturen. I tillegg til dette har enkelte nettbrett støtte for USB-dingser som eksterne harddisker samt mus og tastatur. Noen tilbehør har åpenbar nytteverdi, mens andre tar kanskje litt mer tid å forstå.